دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم

پزشکیان: اگر فردی به اصول دولت چهاردهم پایبند نیست نباید مسئولیت قبول کند

رئیس‌جمهور شرط واگذاری مسئولیت در همه رده‌های مدیریتی در دولت چهاردهم را، تلاش در راستای اجرای اسناد و سیاست‌های کلان نظام اعلام و تصریح کرد: اگر فردی به این اصول پایبند نیست نباید در این دولت مسئولیت قبول کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 06
کد خبر: ۲۵۳۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان عصر امروز سه‌شنبه در دیدار اعضای فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی، وفاق و همدلی را تنها راه رفع مشکلات و پیشبرد موفق امور دانست و با بیان اینکه چینش کابینه از مهمترین کار‌های این روز‌های او و همکارانش است، گفت: از آنجا که بنده بنا را بر کار جمعی گذاشته‌ام، تلاش شد نظرات همه گروه‌ها در شورای راهبری اخذ و بهترین‌ها برای کابینه گزینش شوند.

رئیس جمهور شرط واگذاری مسئولیت در همه رده‌های مدیریتی در دولت چهاردهم را، باور به همدلی و هم‌افزایی برای بهره گرفتن از همه ظرفیت‌ها، کمک گرفتن از همه افراد توانمند فارغ از قومیت، دیدگاه سیاسی، جنسیت یا هر عامل محدود کننده دیگری و همچنین تلاش در راستای اجرای اسناد و سیاست‌های کلان نظام اعلام و تصریح کرد: اگر فردی به این اصول پایبند نیست نباید در این دولت مسئولیت قبول کند.

پزشکیان با ضروری دانستن زبان مشترک دولت و مجلس برای حل مشکلات کشور، اسناد بالا دستی و سیاست‌های کلی نظام را زبان مشترک دو قوه دانست و خاطرنشان کرد: اگر هر یک از اسناد و سیاست‌های کلان نظام یا اجزای آنها اشکال یا ایرادی دارد، باید برای اصلاح آن تلاش کنیم، در غیر این صورت نه فقط کسی حق توقف اجرای این سیاست‌ها را ندارد، بلکه عملکرد افراد نیز باید براساس کیفیت عمل به این سیاست‌ها با در نظر گرفتن اختیارات و منابع در اختیار آنان ارزیابی شود.

۱۱ تن از اعضای فراکسیون مستقلین ولایی مجلس نیز در این جلسه به تشریح دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود در رابطه با انتظارات‌شان از دولت به خصوص در رابطه با چینش کابینه پرداختند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار